Siergrind


Met Siergrind haalt u een naadloze, slijtvaste vloer in huis, gemaakt van echte siergrindkorrels. De korrels hebben een warme, natuurlijke en een bijzonder stijlvolle uitstraling.

 

Open structuur

Omdat stof in de poriën trekt, is er minder opwaaiend stof. Dit maakt een siergrindvloer uitstekend geschikt voor mensen met longaandoeningen (astma) en/of een stofmijt-allergie. Tevens voelt de siergrindvloer van nature warm aan, wat het verschil zou kunnen maken in uw de stookkosten.

Naast de open structuur kunt u ook kiezen voor een dichte siergrindvloer, de ideale vloer voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Een dichte siergrindvloer heeft een nagenoeg onzichtbare transparante toplaag en maakt siergrindvloeren nog makkelijker in onderhoud.

 

Onderhoud

In principe volstaat regelmatig stofzuigen, een siergrindvloer hoeft niet vaak gedweild te worden; de vloer ziet er van nature brandschoon uit (gelang naar hoe u ermee omgaat) en hoeft alleen bij morsen behandeld te worden. Daarnaast doet u er wel goed aan eens per jaar de waterstofzuiger over de siergrindvloer te halen.

 

Kleuren

Siergrind is leverbaar in vele kleuren zodat u helemaal naar eigen wens en smaak uw siergrindvloer kunt samenstellen, van trendy tot klassiek en van strak tot modern.

 

Vloerverwarming

Siergrind is tevens geschikt voor uw vloer met vloerverwarming, houdt de warmte niet tegen maar isoleert deze juist, daar waar andere dekvloeren de vloerverwarming deels afsluiten.